Sztárok

Sarka Kata a kisfia születésnapján a lányának is ad ajándékot

A Hajdú család legkisebb tagja, Dávidka ma lett ötéves, ennek okán pedig az egész család és a barátok is a Balatonon fognak ünnepelni.

“Már úton vagyunk, hogy minél előbb odaérjünk a Balatonra, ott lesz a buli” – mondta az NLCafénak Sarka Kata, aki kisfia számára igyekszik minden születésnapot felejthetetlenné tenni. “Idén Ricsi bohóc lesz a meglepetés, és Dávidka már nagyon izgatott”folytatta Sarka Kata, akinek szent meggyőződése, hogy ha egyik gyereke kap valamit, akkor értelemszerűen a másik sem maradhat ki az ajándékozásból.

Éppen ezért Dávidka mellett nővére, Noncsika is örülhet az meglepetéseknek. “Noncsit sem hagyjuk ki ilyenkor soha az ajándékozásból. Idén éppen kapóra jött, hogy szeptembertől elkezdi az iskolát, így tanszereket és táskát kapott. Nagyon izgatott már, szinte minden este erről beszél” – mesélte büszkén Sarka Kata.

A kislány ugyan még nem találkozott az összes társával, akikkel szeptembertől egy osztályba fog járni, de sokakat már korábbról is ismer, így nem lesz neki teljesen idegen a közeg, érthető tehát, hogy izgatott az új élmények miatt.

Sarka Kata a közösségi oldalán is megosztott egy fotómontázst a születésnapos Dávidkáról, mellé pedig egy nagyon megható üzenetet írt. 

Pontosan 5 éve, hogy Dávidkával teljes lett a családunk! Ilyenkor mindig visszagondolok arra, ahogy megszületett, az els…

Posted by Sarka Kata on Wednesday, August 19, 2015

Kicsivel később pedig a torta is megérkezett.

A buli mindjárt kezdődik, a torta már megérkezett! ???????? Horváth Cukrászda

Posted by Sarka Kata on Wednesday, August 19, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top