Sztárok

Cseh László megnősült – fotók

Cseh László szombaton feleségül vette a kedvesét. Az esküvőt Nográdban tartották.

Kiemelkedő ez a nyár Cseh László számára, hiszen alighogy hazatért a világbajnokságról, ahol arany, ezüst és bronzérmet is szerzett, máris élete egyik legkülönlegesebb napja következett: az esküvője.

“Diával már nyolc éve alkotunk egy párt, s annak idején hol másol ismerkedhettünk volna meg, mint az uszodában. Négy esztendeje költöztünk össze, s egyre inkább erősödött bennünk az elhatározás, hogy összeházasodunk. Ő az ideális nő számomra, hiszen gyönyörű, intelligens, kedves és türelmes is, igazi társ, akire mindig számíthatok. Harmonikus a kapcsolatunk, pedig egy élsportolóval nem lehet könnyű együtt élni – mondta Cseh László, aki az esküvőről is mesélt a Blikknek. – Szombaton tartottuk az esküvőt Nógrádban, egy gyönyörű helyszínen. Nagyon vártuk már, és azt hiszem, ez volt eddigi életünk legszebb napja. A párom szervezte az eseményt, s intézte a vele kapcsolatos teendők nagy részét. Levette a terhet a vállamról, én ugyanis nyáron a világbajnokságra készültem. Nagyjából 150 vendéggel együtt ünnepeltünk, volt egyházi és polgári szertartás is. Remekül sikerült minden, s nagyon várjuk már a tengerparti nyaralást, amely ezúttal nászút lesz.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top