Sztárok

Havas Henrik pótolhatja Hajós Andrást

Bár Havas Henrik annak idején nem túl békésen vált el a TV2-től, most talán mégis visszatérhet a csatornára, méghozzá Hajós András helyére – írja a Blikk.

Havas Henrik 2007-ben már évek óta a Mokka műsorvezetője volt, amikor távoznia kellett, mert a csatorna nem tűrte tovább, hogy élő adásban bírálta a főnökeit, és hangot adott annak, ha olyan valakivel kellett műsorvezetőként beszélgetnie, akivel nem akart. A viharos elválás ellenére később több műsorban is szerepelt a TV2-n, most pedig a Blikk információi szerint a Sztárban sztár zsűritagjaként, Hajós András helyére térhet vissza.

Havas Henrik pótolhatja Hajós Andrást

A csatorna nem erősítette meg az információt. “Hatalmas az érdeklődés a Sztárban sztár harmadik év­ada iránt, folyamatosak a találgatások a műsorban részt vevő sztárok kapcsán. Azonban még nincs itt az ideje, hogy felfedjük a zsűri névsorát” – mondta a lapnak Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs veze­tője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top