Sztárok

Ha drága az iskolakezdés, a ruhatáron érdemes spórolni!

Szeptember eleje sok család költségvetését megterheli. A gyerekek újra a padba ülnek, és be kell szereznünk a megfelelő munkahelyi és iskolai öltözetet is a hűvösebb időkre. A Premier Outlet most iskolatáskák, gyermek- és sportruházat, valamint irodai viselet terén siet óriási kedvezményekkel a segítségünkre.
Ha drága az iskolakezdés, a ruhatáron érdemes spórolni!

A Premier Outletet okkal előzi meg a hírneve, az őszi tanévkezdésre és a munkaszezon újraindulására is remek pénztárcabarát megoldásokat kínál. Az outlet központban szeptemberben közel 90 üzlet több száz vezető világmárkája közül válogathatunk 30-70%-os kedvezménnyel. Itt az ideje, hogy a fázós reggelekre, a mozgalmas, változékony időjárásra a családi kassza túlterhelése nélkül készüljünk.

Ha drága az iskolakezdés, a ruhatáron érdemes spórolni!

Minden szülő szeretné gyermekét biztonságban tudni a testnevelés órákon. A minőségi, megbízható felszerelés beszerzése azonban rengeteg időt és pénzt emészt fel. Magyarország legnagyobb outlet központjában egyedülálló módon, egy helyen megtalálható a Nike, a Puma, a budmil és az adidas üzlete is, így óriási választékból válogathatunk a budapesti árak töredékéért. Az augusztusban felújított Adidas üzlet most teljesen új árukészlettel várja a vásárlókat.

Ha drága az iskolakezdés, a ruhatáron érdemes spórolni!

A lurkók sportfelszerelésén túl a megfelelő iskolatáska és az őszi gyerekruhák beszerzése is elsődleges. A Premier Outlet azonban nem csak a gyerekek iskolai, hanem a szülők munkahelyi megjelenésében is segít. Szép és elegáns darabokra a Tom Tailor, a Mango, a Sarar, az Olymp, a Benetton és a Roland Divatház üzletében csaphatunk le. Nemcsak minőségi, hanem divatos darabokkal frissíthetjük a ruhatárunkat, úgyhogy nyugodtan sütkérezzünk kollégáink figyelmében!
Ne essünk tehát kétségbe attól, hogy lehullott az első falevél és becsengettek az iskolákban. Ha tudatosan készülünk az őszi időszakra, akár több tízezer forintot is spórolhatunk.

Ha drága az iskolakezdés, a ruhatáron érdemes spórolni!
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top