Sztárok

Tudtad? Új műsorban fog szerepelni Kiss Ramóna!

De nem csak ő, hanem Gianni, Fluor Tomi és Kovács Lázár is feltűnik az RTL klub legújabb műsorában.

Ősszel indul ugyanis a Gyertek át szombat este! című vadonatúj vetélkedő, amelyben két négytagú csapat méri össze a tudását. Három-három közismert személy és egy-egy néző verseng a pénznyereményért, amelyet a nyertes csapat civil tagja vihet majd haza. Ehhez a játékhoz csatlakozott Kiss Ramóna, Fluor Tomi, Kovács Lázár és Gianni is.

Az olasz műsorvezető és étterem-tulajdonos, Gianni nem a játékok nehézsége, sokkal inkább saját nyelvtudása miatt izgult. “Lesznek nyelvi hibáim, de remélem nevetni fogtok rajta, ahogy én is” – mondta a Fókusznak.

Tudtad? Új műsorban fog szerepelni Kiss Ramóna!

A műsor lényege, hogy vicces helyzetekben kell megtornáztatni az agyat, éppen ezért néhány mozzanat nagyon hasonlít az Activityhez. Kiss Ramónának például a mutogatás volt a kedvenc feladata. “Ha a játékostársam mögé állok és előre nyújtom a kezem, éppen úgy néz ki, mintha az övé az én kezem lenne. Vicces és elég nehéz is, ezt szerettem a legjobban” – mesélte az RTL Klub kamerájának a Barátok közt színésznője.

Ők négyen tehát, Sebestyén Balázzsal karöltve azt ígérik, hogy szem nem marad szárazon, has nem marad lagymatag, mert minden szombat estét átröhögünk. “Ez nem egy komoly kvízműsor, hanem oldott, jó hangulatú, humoros, könnyed, talkshow-ba oltott társasjáték, ahol a közismert embereket is próbára tehetem. Humorban nem lesz hiány” – mondta Sebestyén Balázs.

Az esti Fókuszban minden kiderül…????#fokusz #rtlklub

Posted by Kiss Ramóna hivatalos oldala on Wednesday, August 26, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top