Nagyi függönyétől a szigszalagig: ezeket viselték a 2015 VMA-gálán

V.V.V. | 2015. Augusztus 31.
Más díjátadókkal ellentétben az MTV VMA gáláján csak egyetlen öltözködési szabály létezik: sokkolni és lenyűgözni a közönséget. Az idei ruhaparádét ennek fényében nézzük, ahol egy külön fejezet szól Miley Cyrusról.

Tekintettel az est jellegére, felesleges is a legjobban és a legrosszabbul öltözöttet kikiáltani. Mindenesetre sok divatoldal ezt nem így látja, és szerintük a VMA legdivatosabbja egyértelműen Taylor Swift volt.

Csillogásból nem volt hiány, és éppen elég bőrt villantott az énekesnő, aki ismert barátnőivel együtt érkezett a gálára, és remekül mulattak. Mutatjuk, milyen, amikor Taylor Swift bulizni kezd.

És ilyen, amikor Taylor Swift és Selena Gomez megmutatják, mennyire szeretik egymást.

Ellentétben legjobb barátnőjével, Selena Gomez több ruhával is készült az eseményre. A bulisabb és áttetszőbb darabot megtartotta a barátnős pillanatokra, a bevonuláshoz pedig a People magazin szerint a “luxustemetési” darabot választott, ami inkább gyászszertartásra való, mintsem a vörös szőnyegre. De a VMA-gálába ez belefér.

Vanessa Hudgens VMA-ruhája is megosztó volt, bár a szerényebbek közül. Egyesek szerint valódi görög istennős szerelést viselt.

De a nagyi függönye azért több kritikusnak is eszébe jutott a ruháról.

A várandós Kim Kardashian újabb elképesztő ruhával örvendeztette meg a rajongóit.

Ahogy az első terhessége alatt Kim Kardashian kihangsúlyozta az idomait, az gyakorlatilag eltörpül a mostani VMA-szett mellett.

Kim Kardashian ezúttal sem a kényelemre hajtott. Néha még ülnie is nehéz volt ebben a ruhában.

Britney Spears is a csillogó ruhában vonult be a VMA-gálára.

Kicsit a Toxis korszakot idézve, ami pedig már egy évtizede volt.

Amber Rose kísérőjével, Blac Chynával, inkább a VMA másik slágerét választotta: a neonszíneket. Feminista üzenetként provokatív megoldást választottak, mégpedig a nőkre használt degradáló jelzőkkel dekorálták ki az overallt és a ruhát.

Kelly Osbourne túlméretezett kezeslábasát mintha az utolsó pillanatban vette volna le a fogasról, mert a varrónőre már biztosan nem jutott ideje.

Mielőtt rátérnénk a külön fejezetet érdemlő Miley Cyrusra, még egy kis Beckham-kitérőt teszünk. Eljött az idő, hogy már nem Victoria és David Beckham, hanem a fiuk, Brooklyn vonul végig a vörös szőnyeges eseményen. Meg kell hagyni, stílusosan.

És akkor Miley Cyrus, aki a 2015 VMA házigazdája volt, és mindenkinél többször öltözött át az este során. Már az érkezése megadta az est hangulatát.

Ebben a ruhában mondjuk lehetetlen volt nem észrevenni. A szigszalaggal rögzített gladiátorkötény legalább annyira ikonikus lehet pár év múlva, mint Lady Gaga húsruhája.

Ehhez képest a VMA színpadán Miley Cyrus már nem sok újat tudott mutatni. Vagy mégis?

Láthatóan nem feszengett az énekesnő semelyik ruhájában.

Némelyiknél azt sem lehetett eldönteni, hogy mennyit is takar tulajdonképpen Miley Cyrusból. 

Minden mozdulatát lesték a VMA-nézők, az biztos.

De Miley ruhatára nem csak a pőreségről szólt. Akadtak szolidabb darabok is.

Aztán már egészen keveset mutató ruhát húzott magára.

Mondjuk, ezekben sem olvadna be a tömegbe.

Csillogó ruhája viszont kifejezetten szolid volt, a többivel összehasonlítva.

 

Exit mobile version