Sztárok

Borbás Marcsi a halak között is divatosan pózolt

Borbás Marcsi népszerű Gasztroangyal című főzős műsora szeptember 5-től újra a köztévé képernyőjén lesz látható, ráadásul még izgalmasabb ételekkel és helyszínekkel, mint eddig.

A hosszú forró nyár alatt sem tétlenkedett Borbás Marcsi és csapata, folyamatosan járták az országot, és fáradhatatlanul forgatták a legizgalmasabb és legérdekesebb ételek készítését. A műsor készítői azt ígérik, megtudhatjuk, mitől híres a gönci barack, mi minden készülhet belőle, és a sok finomság mellett természetesen a város történelmi vonatkozásai is bemutatja Borbás Marcsi. Izgatottan várjuk tehát szeptember 5-től a Duna TV műsorán a Gasztroangyalt, amiből néhány fotót is összegyűjtöttünk, csak , hogy kellőképpen “ráéhezzünk” a műsorra.

Megyesegyházán állítólag minden dinnyéből készül: saláta, turmix, savanyúság és Borbás Marcsi megfejti, hogy mi is az az “eszeleves”.

Így főz újra Borbás Marcsi - fotó

Idén is ellátogatott Borbás Marcsi és stábja a határon túlra, a célpont most Horvátország lett, ahol csupa meglepetésben volt része a csapatnak.

Így főz újra Borbás Marcsi - fotó

Zágráb és környéke után a csodás horvát tengerparton, Abbázia és környékén vendégeskedett Borbás Marcsi és a stáb, ahol nemcsak a tenger gyümölcseiből készült finomságokkal találkoztak, hanem felkutatták az ott élő magyarok szokásait, hagyományait is.

Így főz újra Borbás Marcsi - fotó
Így főz újra Borbás Marcsi - fotó

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top