Sztárok

Így búcsúzik el Berki Krisztián a kislányától

Sok szülő meghatódott tegnap, amikor látta a gyerekét az első nap az iskolában, óvodában vagy éppen bölcsődében. Berki Krisztián pedig a kislányával, Natasa Zselykével közös képével kivágja a cukiságfaktort.

Bizony, Hódi Pamela és párja, a macsó Berki Krisztián kislánya már olyan nagy, hogy bölcsődébe jár. A cserfes kis csaj, Natika, már a harmadik napját kezdte meg az egyik budapesti óvodában. Berki Natasa Zselyke pedig olyan jól veszi az akadályt, hogy teljesen kiverte a cukiságfaktort, hatalmas mosollyal issza reggeli kakaóját, és úgy tűnik, hogy neki könnyebb a búcsú, mint édesapjának.

Nagyon jól érezzük Magunkat☺️ Apa indul edzeni, ugyhogy kapott egy nagy ölelést az útra☺️

Posted by Hódi Pamela – hivatalos oldal on Wednesday, September 2, 2015

Bár a képen nem látszik Berki Krisztián arca, teljesen biztosak vagyunk benne, hogy könnyekig hatódott attól, hogy bár Berki Natasa Zselyke még csak most született, de máris annyi idős, hogy bölcsibe jár.

A képek tanúsága szerint Berki Natasa Zselyke köszöni szépen, remekül érzi magát, mert ez a hatalmas mosoly nálunk kiverte a cukiságmérőt! #megzabalom.

Tegnap egyébként a nagyobb sztárcsemeték már elkezdték az iskolát, Sarka Katáéknál nagy volt az öröm, mert Noncsi nyár eleje óta várta, hogy becsöngessenek. Ábel Anita pedig egyszerre érzett hatalmas büszkeséget és küzdött a meghatottságtól a könnyeivel. Ilyen ez a szeptember!

Készen állunk! ????✌????️????☑️

Posted by Sarka Kata on Monday, August 31, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top