Sztárok

Balesetet szenvedett Bangó Margit

A Bagó Margitot és zenekarát szállító autó belerohant egy kamionba az autópályán – írja a Blikk.

Bangó Margiték a nagykaposi Lecsófesztiválra tartottak, amikor megtörtént a baj. A nagy csattanást követően kifejeltem a szélvédőt. Nagyon megijedtem, de a jó Isten velem volt, és úgy tűnik, nem történt komolyabb baj, csak a fejbúbom sérült meg és elég csúnyán megütöttem magamatmondta el Bangó Margit, aki így sem mondta le az aznapi fellépést. “Nagyon ideges voltam, fájt a fejem, szédültem, a nyakam, a lábam és a mellkasom itt-ott bekékült, de imádkoztam, hogy legyen erőm megcsinálni a fellépést, és ne kelljen cserben hagynom a lelkes közönséget. Végül összeszedtem magam, majd smink és ékszerek nélkül ülve énekeltem végig a koncertet” – mesélte a Blikknek a művésznő, aki most otthon lábadozik, de legszívesebben máris újra dolgozna. “Nem ismerek betegséget, az emberek szórakoztatására tettem fel az életemet, a zenémmel boldogságot szeretnék szerezni, minden erőmmel ezért hajtok” – mondta.

A művésznő egyébként a nyári szünetről visszatérő, Sláger TV-n futó Halk zene szól az éjszakában felvételein dolgozik épp.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top