Sztárok

Katalin hercegnő kiábrándította a rajongóit

A szülése óta alig vett részt nyilvános eseményen Katalin hercegné, és a királyi család rajongói már alig várják a következő alkalmat, amikor találkozhatnak vele. Igaz, nemcsak a hercegnére kíváncsiak, hanem György hercegre és Charlotte hercegnőre is.

Hivatalos látogatásra utazik Vilmos herceg, és ezúttal már biztos, hogy felesége is elkíséri. Katalin hercegné az elmúlt hónapokban ritkán jelent meg nyilvános eseményen, de a királyi udvartól a brit Hello magazin úgy értesült, hogy 2016-ban a tengerentúlra a házaspár együtt megy.

Már mennek a találgatások, hogy vajon melyik országokat látogatják meg, és a legtöbben a karibi térségre tippelnek. Ám ennél sokkal többeket izgatott a kérdés: ugye Katalin hercegné magával viszi a két gyerekét is?

A királyi család rajongói és tisztelői nagyon várják már a következő családi fotókat, mert utoljára a keresztelőn láthatták Charlotte hercegnőt
A királyi család rajongói és tisztelői nagyon várják már a következő családi fotókat, mert utoljára a keresztelőn láthatták Charlotte hercegnőt

György herceg rajongótábora gyakorlatilag nagyobb, mint Kataliné vagy Vilmosé, és a kis Charlotte hercegnő első hivatalos útja pedig önmagában topsztorinak számítana. A magazin értesülései szerint azonban Katalin hercegné kiábrándítja a rajongókat, mivel nem szándékozik magával vinni a gyerekeit az útra.

Tavaly Ausztráliában és Új-Zélandon készült képekkel nem tudtak betelni az emberek
Az Ausztráliában és Új-Zélandon készült képekkel nem tudtak betelni az emberek

Tavaly György herceg új-zélandi látogatása kivételes esetnek számít, amiből Katalin hercegné nem óhajt szokást csinálni. Tekintettel arra, hogy eddig György herceg és Charlotte hercegnő minden fontosabb pillanata címlapot érdemelt, és a királyi család rajongói világszerte örülnek minden friss képnek Katalin hercegné gyerekeiről, még reménykednek abban, hogy a hercegné meggondolja magát. 

http://alltheroyalthings.tumblr.com/post/128185160758/prince-george-hello-covers

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top