Baronits Gábor: A nagymamám a karomban aludt el

Pósa Lilla | 2015. Szeptember 07.
Baronits Gábor egy rendkívül bensőséges és magható fotót posztolt imádott nagymamájáról, aki 104 évesen, két hete hagyta itt a családot.

Múlt héten érkezett a hír, az ország egyik legidősebb asszonya, Ungár Anikó édesanyja és Baronits Gábor imádott nagymamája, 104 éves korában otthon, családja körében elhunyt. Lilike nénit, vagy ahogy Baronits Gábor hívta, Titikét, a fiatal színész második édesanyjaként szerette, nagyon szoros kapcsolatban álltak.

“Éppen ma két hete, hogy Titi elment, nagyon fájdalmas ez nekem. Mintha a második édesanyámat veszítettem volna el. Titi nagyon közel állt hozzám, hálás vagyok a sorsnak, hogy ilyen sokáig lehetett nagymamám.”

Baronits Gábornak nem nagymamája az első, akit el kellett engedjen, sokkal korábban, már 10 évesen megismerkedett a gyásszal. “10 éves voltam, amikor az édesapám itt hagyott minket. Számomra az elengedés rettenetesen fájó és nehéz, éppen emiatt. Titi a karomban aludt el, vele voltam az utolsó pillanatban is. Rendkívül nehéz őt elengedni, fantasztikus nő volt” – mondta az NLCafénak Gábor. 

A fiatal színész közösségi oldalára posztolt egy rendkívül szép és megható fotót nagymamájáról. Baronits Gábor így búcsúzott:

Exit mobile version