Sztárok

Vajna Tímeát gyémánttal dobálnák meg haragosai

A filmügyi kormánybiztos felesége múlt héten nyitotta meg gyémántüzletét, aminek persze óriási hírverést csapott, ezzel pedig ismét kiverte a biztosítékot.

Napok óta csillog-villog Vajna Tímea közösségi oldala a megosztott ékszerek fotóitól, amit új üzlete miatt posztol. Meg kell hagyni, nagyon szépek, és bárki örömmel viselné őket, Vajna Tímea irigyei azonban úgy ugrottak elő, mintha csak erre vártak volna egy bokor mögött.

Viccet félretéve, úgy tűnik, Vajna Tímea tanult korábbi balhéjából, amikor arra buzdított mindenkit, hogy gyémántot vegyen a párjának. Most csupán megosztja közösségi oldalán az extravagáns csillogós fotókat, de sok kommentárt nem fűz hozzá, ellentétben azokkal, akik nem örülnek Vajna Tímea örömének, ők legszívesebben inkább megdobálnák őt az ékszerekkel.

Vajna Tímeát gyémánttal dobálnák meg

– írta egy kommentelő korábbi cikkünk alá.

Van olyan, aki már a vendégkört is vizionálta hozzászólásában. Mivel Vajna Tímeáéhoz hasonló gyémántüzlet még nem nyílt Londonban, a kommentelő reméli, hogy majd egyszer összefuthat az Andrássy úton a hercegi párral.

Vajna Tímeát gyémánttal dobálnák meg

Vajna Tímea rajongói azonban sokkal elnézőbbek, mint néhányan az olvasók és kommentelők közül. Ők gratulálnak Vajna Tímeának, és biztosították őt arról, hogy bár nem fognak vásárolni, szívesen nézegetik a képeket az oldalon. “Gyönyörűek! Sok sikert kívánok az üzlethez!” Egy másik kommentelő pedig Vajna Tímea szépségében méri a gyémántot. “Szép a cipő szép a gyűrű is de az az igazán szép aki azt hordja”

@dorottyadiamondpalace #dorottyadiamondpalace ????????

Timea Vajna (Palacsik Timea) (@timeavajna) által közzétett fénykép,

Mi igazán nem fogunk igazságot tenni drukker és ellendrukker között, de azt máris megállapíthatjuk, hogy Vajna Tímea rengeteget tanult a múltkori támadásokból, ezért csak finoman reklámozza cégét saját közösségi oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top