Sztárok

A megbízhatóság érték

Méghozzá az egyik legnagyobb. Megbízható emberek közelében lenni jó, velük együtt dolgozni pedig egyenesen áldás. Nagyon igyekszem, hogy én is az legyek. A hírnév számomra elsősorban felelősség. Ha valakire sokan hallgatnak, ha valakinek a véleményére sokan kíváncsiak, akkor annak a valakinek elsősorban igazinak, önazonosnak és megbízhatónak kell lennie. Nekem erről szól a smink és retusálás nélküli képsorozatom is, amelyet a negyvenedik születésnapomon kezdtem.
A megbízhatóság érték

Olyan világban élünk, amelyben a szépség is érték. Csak éppen nem akkora, amekkorának beállítják. A külső szépség szerintem az egyik leginkább túlértékelt emberi tulajdonság. Ráadásul csupán átmeneti, múlandó – amivel bizony sokan nem tudnak megbarátkozni. Miért kellene valakinek ötvenvalahány évesen, gyerekekkel, akár unokákkal a háta mögött úgy kinézni mint egy húszas évei végén járó nőnek? Nem ismerek olyan nőt, aki ne tette volna föl magának legalább egyszer ezt a kérdést (ha máshol nem legbelül). A választ pedig mindannyian ismerjük: igazából nem úgy néz ki. A fotó alapján tökéletesnek tűnő sztárnak is van rossz napja, reggel ő is kócos, táskás a szeme, színtelen a bőre. Lesifotókat mindenki látott már, ha máshol nem, a közösségi médiában. A magazinokat lapozgatva egy kicsit mégis elhisszük a makulátlanságot. Mert a showbiznisz így működik. Csillog, villog, tökéletes és kívánatos. Ez a dolga. Nem a megbízhatóság.

De van a dolognak egy másik oldala is. Az ismert emberek akarva akaratlanul is formálják a világot. Példaképek, minták, főleg a fiatalok, vagyis a jövő számára. Nagy tehát a felelősség, amihez igenis fel kell nőni. És szerencsére egyre több jó példát lehet látni. Olyan sztárokat, akik nem csak olcsó médiavisszhangért jótékonykodnak, állnak nemes ügyek mellé, akik nem csak kihasználják, hanem fel is használják az ismertségben rejlő lehetőséget. Mégpedig mások jólléte érdekében.

A megbízhatóság érték

A megbízhatóság segítség is lehet a mindennapokban. A Persilt már az édesanyám is használta és számomra is ez a mosószermárka az, mely még sosem okozott csalódást. Ragyogó, foltmentes tisztaságot ad, s a Henkel fejlesztési törekvéseinek hála folyamatosan megújul. A legújabb Persil ColdZyme German Technology mosószerek a koncentrált összetételnek köszönhetően kisebb adag hozzáadásával, alacsonyabb hőmérsékleten is képesek a már megszokott foltmentes tisztaságot nyújtani. Így nemcsak megbízhatóak, hanem környezet- és pénztárcakímélők is egyben.

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top