Sztárok

Sandra Bullock új pasija kutyaszarral dobálózott

Sandra Bullok új pasija sem szent. Úgy tűnik, a színésznőnek valahogy sosincs szerencséje a férfiak terén, előző férje évekig csalta, most új szerelméről derült ki, hogy távoltartási végzés van ellene érvényben.

A színésznő és új párja, Bryan Randall fotós akkor ismerkedtek meg, mikor Sandra Bullock kisfia születésnapi partijára hívta fotózni a férfit. A kapcsolat még csak néhány hete tart, máris elképesztő dolgok derültek ki Sandra Bullock pasijáról.

Az amerikai lapok azt írják, hogy a férfi hirtelen haragú, és imád fenyegetőzni. Ráadásul Sandra Bullok szerelme ellen érvényes távoltartási végzés van érvényben, amit Bryan Randall szomszédja nyújtott be, miután a fotós megfenyegette őt.

A lapok szerint az történt, hogy a szomszéd kivitte sétálni kutyáját a kertvárosi utcába, ahol laknak. Az eb elvégezte ügyes-bajos dolgát, de közben Sandra Bullock párja az egészet videóra vette, majd odakiabált a férfinak, hogy azonnal takarítsa fel, különben nagy baj lesz.

“Nagyon megijedtem tőle, mert elég nagy darab és sosem volt barátságos, így bementem a házba, mert épp nem volt nálam zacskó, néhány perccel később megérkezett a barátnőm, aki azt mondta, hogy az egész ajtó és az egyik utcára néző szoba ablaka teljesen barna és bűzlik” – mondta a szomszéd.

Sandra Bullock pasija korábban modellkedett
Sandra Bullock pasija korábban modellkedett

Kiderült, hogy Sandra Bullock nem túl kedves párja annyira felkapta a vizet, hogy mindent összekent kutyaszarral, majd megdobálta az ajtót. Mivel Bryannek rengeteg fegyvere van otthon, és többször megfenyegette a férfit, a szomszéd távoltartási végzést kért ellene. Ráadásul az is kiderült, hogy korábban is volt már hasonló este a férfinak.

Sandra Bullock új pasija kutyagumival dobálózott

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top