Sztárok

Liptai Claudia meztelennek látszik ebben a ruhában

Liptai Claudia már többször bebizonyította, hogy igazi bombázó, mindegy, mi van rajta. Esetenként semmi, vagy szinte semmi. Mostani, mindent mutató darabját maga tervezte.

Liptai Claudia imádja a dögös és szexi cuccokat, amit ha meg is mutat, minden alkalommal lenyűgözi vele a rajongóit! Mint most is!

Liptai Clauda saját bevallása szerint nagyon szereti a csipkés, szexi, de kényelmes dolgokat, viszont mivel ízig-vérig nőből van, olykor azt sem bánja, ha a kényelmet felváltja az elegancia és a “dög”. Most egy olyan alakformáló fehérneműt reklámoz épp, ami extra dögös, és viselője akár egy mérettel kisebb és szűkebb ruhát is felvehet.

Azt pedig, hogy most Liptai Clauda épp a “császár új ruháját” vette fel – illetve majdnem, mert azért mégiscsak ápol és eltakar, amiben pózol – külön örömmel tölti el a rajongókat.

Nem tudjuk tovább húzni, megmutatjuk, miről is beszélünk: dögös, szexi és Liptai Claudia, aki meztelennek látszik ebben a ruhában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top