Sztárok

Orvvadászattal vádolják a népszerű tévést

Az alaszkai vadászatok egytől egyig illegálisan folytak, de úgy szerkesztették meg a műsorokat, hogy a törvényesség látszatát keltsék. A tévéműsor házigazdáját több orvvadászatban való részvétellel vádolják.

Orvvadászattal vádolták meg a Sportsman Channel sportcsatorna The Syndicate című vadászműsorának házigazdáját. Az alaszkai államügyész, Karen Loeffler bejelentése szerint grizzly medvéket, rénszarvast és alaszkai vadjuhokat is illegálisan vadásztak le a tévécsatorna számára készített műsorokban az Alaszka északnyugati részén fekvő Noatak Természetvédelmi Területen.

Muley Monday and our good friend over at Kryptek Outdoor Group Butch Whiting and his 2014 Colorado Buck.

Posted by Syndicate Hunting, LLC. on Monday, September 14, 2015

A vádiratban 5 évi dokumentáció szerepel, amelyek legalább két tucatnyi nagytestű állat illegális elejtésével kapcsolatosak. Ez alatt az idő alatt a műsor számára legalább négy vadászatot rendeztek Alaszkában. Steven Skrocki vezető ügyész szerint az alaszkai vadászatok mind illegálisan folytak, de úgy szerkesztették meg a műsorokat, hogy a törvényesség látszatát keltsék.

Throwback Thursday! 2013 bear hunt with Butch Whiting of Kryptek Outdoor Group! Awesome!

Posted by Syndicate Hunting, LLC. on Thursday, April 9, 2015

Az ügyészség a sportműsor vezetőjét, a 41 éves Clark W. Dixont több orvvadászatban való részvétellel vádolja, másoknak pedig szabálysértések elkövetése miatt kell felelniük az ügyben.

Olvass még vadászokról az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top