Sztárok

A munkába menekül Szacsvay László

A színész felesége, Claudia néhány hete súlyos balesetet szenvedett, mikor kiesett negyedik emeleti lakásuk ablakán. Szacsvay László most a munkába menekül a tehetetlenség elől.

Szacsvay László felesége, Claudia asszony súlyos sérüléseket szerzett a balesetben, amikor kiesett negyedik emeleti lakásuk ablakán. A segítség azonnal jött, az asszony életét sikerült megmenteni, most azonban már rajta múlik, hogy mennyi időbe telik a felépülés – írja a Story magazin.

Szacsvay László szeptember 13-án, majd három héttel a történtek után lépett először színpadra a Katona József Színházban. A baleset előtt két héttel volt az utolsó fellépése. Bár a lap úgy tudja, senki sem kötelezte Szacsvay Lászlót arra, hogy színpadra álljon, ő nem szerette volna, ha miatta elmaradna akár egy előadás is.

A munkába menekül Szacsvay László

A baleset utáni első előadása után Szacsvay Lászlót kitörő taps fogadta, amit ő könnyes szemmel köszönt meg hálás közönségének.

Szacsvay Lászlónak egyszer már meg kellett küzdenie saját betegségével, korábban ugyanis prosztatarákot diagnosztizáltak nála, amiből szerencsésen felépült. Most feleségét igyekszik teljes erejével támogatni, azzal, amit ő a közönségétől kap.

A munkába menekül Szacsvay László

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top