Sztárok

Durván lefogyott a királyné!

Letícia spanyol királynéről, VI. Fülöp feleségéről nem régen, Floridában készültek ezek a fotók. A királyné már-már ijesztően sovány.

A házasságát megelőzően a CNN televíziós műsorvezetőjeként is dolgozó Letícia királyné Floridában járt férjével, VI. Fülöp spanyol királlyal, aki a Miami Dade Egyetem díszelnöki címét vette át, humanitárius munkásságáért. Fülöp az esemény kapcsán több mint ezer főnyi hallgatóság előtt mondott beszédet.

A Fülöpnek most adományozott címet korábban megkapta például Lech Walesa, Mihail Gorbacsov és Muhhamad Junusz közgazdász, a Szegények Bankjának életre hívója is.

Durván lefogyott a királyné!

Tényleg magára szedhetne pár kilót

Letícia királyné soványságát, ha lehet, még jobban kiemelte az általa erre az alkalomra viselt, a húszas évek stílusa szerint tervezett Felipe Varela ruha. A spanyol királyi pár szerdán kezdte meg egyesült államokbeli látogatását, amelynek keretében Barack Obama elnöknél is viziteltek. Azon a látogatáson Letícia királyné Felipe Varela egy másik kollekcióját viselte.

További cikkeink Letícia spanyol királynéről:

Letícia, spanyol királyné csodás ruhatára

14 tény, amit tudnod kell a jövendő spanyol királynéról

Katalin hercegné nyomdokaiba lépett a spanyol királyné

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top