Sztárok

Erotikus buli lesz a ma esti Partyzánok műsorban

A Partyzánok Krisztája igazi szexszakértő! A ma esti bulijának tematikája így az erotika lesz, és azt is elmeséli majd, hogy egy szexről szóló könyvet ír éppen.

“A megcsalás és annak fajtái, a házasság válsága, mit tanulhat egy nő egy jó vagy rossz kapcsolatban, ezek mind a könyv témájául szolgálnak” – árulta el Kriszta a Partyzánok című műsorban.

“Inkább tanulmány jellegű, pár fiktív sztorival és szereplőkkel. Ezeket a történeteket a fantáziából merítem. Engem a szex téma mindig érdekelt, és egyszer csak úgy gondoltam, hogy elkezdek írni róla. Egész jól haladok vele.”

Partyzánok

Minden héten új arcok, minden héten új hangok! Ők a Partyzánok! Nézd hétfőtől este 20:00-tól minden hétköznap! 🙂

Posted by RTLII on Wednesday, September 9, 2015

A Partyzánok Krisztája azt is elárulta, hogy édesanyja a legjobb barátnője, akivel mindent megbeszél, még pikánsabb történeteit is megosztja vele. Krisztának egyébként fél éve nincs párja, most az egyedüllét, amiben jobban hisz. A Partyzánok című műsorból az is kiderül, hogy a lány a nagyon mély érzelmektől távol tartja magát, de egy jó flört elől soha nem zárkózik el. Bármily meglepő azonban, ismerkedés terén óvatos.

“Ha egy szórakozóhelyen vagyok, sohasem én teszem meg az első lépést. Ha ismerkedésről van szó, sokkal visszafogottabb vagyok.”

Erotikus buli lesz a ma esti Partyzánok című műsorban

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top