Sztárok

Sztárban sztár – házibuli a Tillával

Házibuli, ez a hívószó mostanság a kereskedelmi televíziókban, ezt a hangulatot igyekszik megidézni szombat esténként Sebestyén Balázs sztárban gazdag vetélkedőjében, és magabiztosan az ország legnagyobb házibulijának nevezi magát a Sztárban sztár a TV2-n. A magabiztosság az elmúlt szezonok alapján érthető, és ha ki fog égni ez a sikeres formátum, az biztosan nem most lesz.

A harmadik évadra a Sztárban sztár már olyannyira kultikussá vált, hogy sikk lett bekerülni, talán kardlappal oszlatnak a tv2-nél a megdicsőülni vágyó énekesek között, a mezőny ezúttal is sokszínű, a csatorna a poppiac veteránjai, a zenés színpadok sikeremberei mellett számított saját és az RTL Klub felfedezettjeire, az eredmény pedig már az első adásban is néhány retinánkba égő produkció.

Baby Gaby lehet a Sztárban sztár új Szandija

Janza Kata Bergendyje maszkmesteri bravúr, egy kicsit még most is kételkedünk benne, hogy tényleg ő volt a kövér, kopasz, szemüveges bácsi. Kiesését siratjuk, több lett volna még benne. Gáspár Laci Meghan Trainor-alakítása jó értelemben volt borzalmas. Baby Gabynak pedig nem biztos, hogy ajándék volt az általa megidézett Zalatnay Sarolta váratlan feltűnése a produkciójában, de így is megérdemelten nyerte el a zsűri bizalmát, olyan újrafelfedezettje lehet a Sztárban sztár harmadik évadának, mint Hevesi Tamás vagy Szandi a korábbi szériákban. Tóth Gabi Bruno Marsként is zseniális Tóth Gabi.

Persze nem mindenkinek sikerült jól az átlényegülés, Varga Győző Elvis Presley-je egy falunapon elmegy, fő műsoridőben a tévében nem.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Henrik bácsi a cuki

A zsűriben ismét Liptai Claudia az, aki mer néző lenni. Spontán, humoros és őszinte, nem akar szakérteni, inkább érteni és szeretni, és ez megint jól áll neki. Majka, aki fiatalabbnak látszik, mint valaha, cinkel, de nem aláz, fontos karakter a zsűriben. Bereczki Zoltán ölti magára a szakértő hálátlan szerepét, Havas Henrik pedig új beülőként még keresi a magáét. Letéve a magázódó, lekezelő, szemüvegszárfaló imidzset még nem találta meg az újat, érdeklődve várjuk, milyen lesz a cuki Henrik bácsi.

Tilla szokásosan profin, negyvenen túl is bájos kajlasággal vezeti le a műsort, segít abban, hogy egyszerre tekintsünk éles versengésként és alapvetően egy jó vasárnap esti kikapcsolódásként a zenei átváltozó parádéra.

Jó volt, és jó maradt a Sztárban sztár, de korántsem hibátlan. Bakik, itt-ott hamis hangok és elmaradt közeli snittek is becsúsztak az első adásba. Van hova továbbmenni mindenkinek. Mi azért biztosan velük tartunk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top