Sztárok

Paul Walker lánya a Porschét perli: élve égett el az édesapja

A tini szerint, ha az autógyár minden biztonsági intézkedést betartott volna, Paul Walker még ma is élne.

Paul Walker amerikai színész, 2013-ban autóbalesetben vesztette életét, amikor a színész és egy barátja frontálisan egy fának ütköztek. Túl nagy sebességgel mentek a Porsche Carrera GT típusú autóval, ami szinte azonnal kigyulladt az ütközést követően. Mint azonban az később kiderült, Paul Walker magát az ütközést túlélte, de a felcsapó lángokban olyan súlyos sérüléseket szerzett, hogy azonnal meghalt.

Paul Walker lánya, Meadow Walker most úgy döntött, hogy beperli az autógyárat, mert szerinte édesapja halála nem következett volna be, ha a Porsche betartja a biztonsági előírásokat. A Meadow Walker által benyújtott dokumentumok szerint a Porschénak, amiben édesapja ült, nem volt megfelelő stabilizáló rendszere, és azok a biztonsági berendezések is hiányoztak belőle, amik hasonló baleseteknél megakadályozzák, hogy a kocsi lángra kapjon – írja a TMZ.

Meadow Walker nemrég egy fotót is megosztott, amin édesapjával ketten láthatóak. Mint írja, azt szeretné, ha Paul Walker békében nyugodna, és mindenki tudná az igazságot.

 A balesetről több videó és fotó is készült.

http://history-inpictures.tumblr.com/post/129669205159/at-the-scene-of-paul-walkers-car-crash-2013

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top