Sztárok

Így énekel Katalin hercegné a színpadon

Nem a királyi családdal énekel egy eseményen a hercegnő, hanem egyedül, színpadon. Igaz, a ritka felvétel még 1993-ban készült.

Ha Charlotte hercegnő minap készült lesifotós képe kiakasztotta a cukiságmérőt, akkor az édesanyjáról előkerült régi felvétel is megteszi ugyanezt.

A felvétel 1993-ban készült, amikor Katalin hercegné kisiskolás volt a St. Andrews Schoolban. Az iskolai előadáson rá bízták Eliza Doolittle szerepét a My Fair Ladyben.

Ebben énekelte többek közt a videón is szereplő “Wouldn’t It Be Lovely” című dalt. A videót valószínűleg Katalin hercegné egyik osztálytársának szülője készíthette, majd megtalálta a házi archívumban, és feltette a netre.

Kétségtelen, hogy ma már sokat érnek Katalin hercegné régi képei, és az is garantált, hogy ilyen videót még nem láttál róla. A dal szövegét lentebb olvashatod. Egy biztos, az égiek meghallgatták Katalin kívánságát.

Ha pedig valaki kételkedne, hogy tényleg Katalin hercegné van a videón, íme néhány kép a sminkeletlen valóságról, amikor Katalin még csak Kate Middleton volt.

Olvasd el Katalin hercegné miről is énekel:

Nem kell más csak egy albérlet,
Egy kis sufni, hol elférek,
Benne pompás ágyikó.
Óh, ez vóna csudijó.

Istenkém még egy kérés vár,
Spájz is kell, egy kis éléstár,
Hurka, sunka pár kiló,
Óh, ez vóna csudijó.

Télen, heverni tudnék
Plöklicsipkés párnámon,
Míg kályhám parázslik jól.
Nem vacog a lábikóm!

Jó Isten fenn a kék égből,
Küldj egy férfit a készletből!
Ki hóditó, s nem lódító!
Óh ez vóna csudijó.

Csudijó, csudijó, csudijó, csudijó!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top