Sztárok

Szulák Andrea expárja cáfolja a pletykákat

A hírek szerint többek között a féltékenység vezetett Szulák Andreáék szakításához, ami állítólag nem is volt teljesen alaptalan...

Szulák Andrea egykori párját korábban hírbe hozták a személyi edzőjével. “Andreának is feltűnt az utóbbi hónapokban, hogy Gábor egyre többet jár ebbe a bizonyos edzőterembe. Ezzel a hölggyel igen közel kerültek egymáshoz, Andrea pedig a fejébe vette, hogy lehet köztük valami, igaz, egyértelmű bizonyítéka nem volt rá, de azért talált bizonyos jeleket, amelyeket már nem akart tovább elviselni. Megrendült a bizalma korábbi szerelmében, ezért döntött úgy, hogy véget vet a kapcsolatuknak” – mondta a Blikknek egy neve elhallgatását kérő személy. Gyanús jel lehetett, hogy készült például egy kép, ahol a személyi edző Gábor nyakában ül és a mosolygó férfi fejére húzza a pólóját. “Szeretem Gábort, de csak mint embert. Ugyanakkor azt elismerem, hogy szeretek bohóckodni, vannak vendégek, akikkel hasonlóan közvetlen a viszonyom, és ebből sajnos adódtak már félreértések” – mondta el a személyi edző.

A lap megkereste Szulák Andrea volt párját, aki kitart amellett, hogy végig hűséges volt.

Szulák Andrea expárja cáfolja a pletykákat

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top