nlc.hu
Sztárok
Hatalmas pocakkal is aktív Tatár Csilla – videó

Hatalmas pocakkal is aktív Tatár Csilla – videó

Még babája érkezése előtti utolsó hetekben is dolgozik Tatár Csilla. De mint mondja, élvezi, hiszen kizökkenti a mindennapi babakelengyés gondolatokból és posztokból, amiből manapság egyre több lepi el közösségi oldalát.

Tatár Csilla már nemsokára kezében tarthatja babáját, de előtte még adott egy interjút a Filmklub című műsornak, aminek történetesen ő a műsorvezetője a köztévén. Mint mondja, szerette a kedd délutánjait a forgatással tölteni, hiszen ahogy egyre közeledik a szülés ideje, még inkább a “babás cikkekre” kattint a közösségi oldalon, amiből néha ki kell zökkennie.

“Szeretem a Filmklubot, mert olyan jól kizökkent, mert azt figyeltem meg, hogy a neten is állandóan kisbabás posztokat olvasgatok, mindig arra kattintok rá, és nagyon okos a Facebook, kifigyeli, mit nézek, és egyre több ilyet dob fel. Elárasztanak a babaruhák és a kismamás cikkek a közösségi oldalamon is. Szóval nagyon élvezem ezt az állapotot…”

Jövő héten még forgatunk, így hát ez az utolsó előtti Filmklub-os interjú, a szülési szabadság előtt.:)

Posted by Tatár Csilla on 2015. szeptember 29.

Azt is megtudtuk, hogy Tatár Csilla babája egyelőre a műsorvezetővel szemben nem olvas túl sok szakirodalmat. Tatár Csilla ugyanis úgy tudja, hogy a babák a napjuk 90 százalékát átalusszák. Az ő csemetéje viszont erről egyelőre nem értesült.

“Forog, hol itt van a lába, hol ott van, nagyon cuki, nagyok aktív baba. A mama már kevésbé!”

Indul a Triumph őszi-téli kampánya.:) Ismét velünk.:) #triumph #pressevent Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal Ábel Anita hivatalos rajongói oldal

Posted by Tatár Csilla on 2015. szeptember 23.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top