Sztárok

Fordulat: nem Jim Carrey felelős exe haláláért

Néhány nappal azután, hogy Jim Carrey szakított Cathriona White-tal, a 30 éves nő megölte magát. Eddig kimondva-kimondatlanul, de mindenki a színészt vádolta.

A brit Daily Mail egyenesen odáig ment, hogy Jim Carrey-t a sztárvilág legmérgezőbb szeretőjének titulálják, majd sorra vették, hány nőt és hogyan tett tönkre az elmúlt évtizedek során.

Odáig már nem ment el a sztori, hogy nyíltan megvádolják a sztárt, hogy miatta lett öngyilkos Cathriona White, de ezt azért erősen kiérezni minden szóból. És nem ez a lap az egyetlen, amelyben ilyen célozgatások vannak.

http://redrubied.tumblr.com/post/130213795885/jim-carrey-girlfriend-cathriona-white-commits

Szinte ezzel egy időben azonban váratlan fordulat történt, és a fent említett Daily Mail exkluzív információkat szerzett az öngyilkossággal kapcsolatban.

White-ról kiderült, hogy elkötelezett híve a szcientológiai egyháznak, és nemrégiben egy “túlélő”-kurzuson vett részt. Minderről Tony Ortega számolt be, aki már húsz éve rendszeresen ír a szcientológiáról.

http://perezhilton.tumblr.com/post/130140797225/jim-carrey-has-released-an-official-statement-on

White korábban is volt már egy úgynevezett “tisztítókurzuson”, ahol a testét és a lelkét is “kitisztította”, erről pedig egy évvel ezelőtt még a saját Instagram-oldalán is posztolt képet, egyiken éppen a szaunában feküdt. A kurzus végén pedig kitűzte a céljait, és ezzel Ortega szerint a szcientológusok “mindenre felkészültnek” tartják a tagjukat.

Jim Carrey exének a haláláról csak 10 héten belül derülnek ki részletek, egyelőre a nyomozók elárulták, hogy találtak búcsúlevelet, amelyben Jim Carrey-t is megemlítették, de ennél részletesebb információt nem adnak az ügyről.

http://suzannebyrne.tumblr.com/post/130157431329/who-was-cathriona-white-8-things-to-know-about

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top