Sztárok

Nagy bajban vannak Lagzi Lajcsi lakóparkjának lakói

Körülbelül negyven lakásban lekapcsolták a gázszolgáltatást Lagzi Lajcsi lakóparkjában, a Boglárka apartmanházban – írja a Bors.

A lakópark lakói tehetetlenek. Eddig csak sejteni lehetett, hogy a Lagzi Lajcsi érdekeltségébe tartozó tatai apartmanparkban nemcsak az árammal, de a gázzal is gondok voltak, kedd estére az ott lakók számára egyértelművé vált, hogy nagy bajban vannak. A gázszolgáltató ugyanis a hatvan lakásból álló komplexumban a lakások több mint felénél kikapcsoltatta a gázt írja a Bors

“Felháborító, ami itt folyik, felfogni sem tudjuk ezt az egészet, csak kapkodjuk a fejünket, és követjük az eseményeket. Kétségbe vagyunk esve, szerdán például mindenfelé előzetes tájékoztatás nélkül megszüntették a gázszolgáltatást a lakásunkban. A társasház tele van gyerekekkel, aggódunk értük, mert fogalmunk sincs, mi jöhet még! Mi vagyunk bajban, pedig mi rendesen fizettük a megállapított összegeket. Most, hogy jön a hideg, hogyan fűtsünk?” – panaszkodott egy éppen hazatérő hölgy, aki elmondta, elképzelésük sincs, mikor lesz újra gáz a házban.  “Többen összefogtunk, és megbeszéltük, hogy mindannyian kiköltözünk, amint lehetőségünk lesz rá. Nyugodtan szeretnénk élni, nem akarunk váratlan kellemetlenségeket”  – folytatta.

A lap úgy tudja a szolgáltatást azokban a lakásokban kapcsolták ki, amelyek bérlakások. Azokat az ingatlanokat is végigjárták a szolgáltató emberei, amelyeket megvettek a lakók, de náluk nem kapcsolták ki a gázszolgáltatást.

Lagzi Lajcsiról készült galériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top