Sztárok

Baby Gabi: Pont róla álmodtam!

Baby Gabit hosszú évek után újra láthatjuk, most a Sztárban sztár című produkcióban. Gabi vonzó, a különbség csak annyi, hogy már asszony – írja Borsonline.

“Az esküvőmet – két éve, augusztus 24-én volt – megírtam a Facebookon. De előtte nem beszéltem a magánéletemről, mert a férjem civil, és kérte, hogy ne kelljen szerepelnie” – mondta a Borsonline-nak Baby Gabi.

“Egy rendezvényt szerveztem, vele kellett tárgyalnom, és már ott elkezdődött valami… Nevettek is rajtam a kollégák, kérdezték, hogy mi van velem, máskor sokkal higgadtabb vagyok. Nem tehettem róla, nagyon jóképű férfi, megakadt rajta a szemem. De semmi több. Munka közben nem foglalkozunk ilyesmivel. Olyan társ kell, aki elfogad. Akkor tudsz kiteljesedni, ha megvan a háttér, van kire támaszkodni. A másik a család és az őszinte, igaz barátok. Ha ők vannak, akkor már kerek az élet. De a legfontosabb talán az, hogy magadat el tudd fogadni. Akkor vagy boldog, akkor sugárzol kifelé. Ha így látnak, akkor el is fogadnak” nyilatkozta Baby Gabi a Borsonline-nak.

Olvass még többet Baby Gabiról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top