Sztárok

Vajna Tímea popója labdán izmosodik

Elképesztően szexi fotót mutatott magáról Vajna Tímea, ráadásul most már azt is tudjuk, hogy far és hasizmát mivel edzi!

Ha valaki olyan tökéletes hátsót és hasizmot szeretne faragni magának, mint amilyen Vajna Tímeának van,  annak nincs más dolga, mint beszerezni egy hatalmas gumilabdát, amin – ahogy nézzük – extra szexi mozdulatokkal kell izzadni. Vajna Tímea hetente többször jár edzeni, hogy alakja még tökéletesebb legyen, mert ahogy mondta, bizony rajta is van olyan rész, amit nem szívesen mutogat.

Mi sosem vettük észre, hogy lenne számára előnytelen póz, de ha Vajna Tímea úgy érzi, neki sokat kell edzenie, ám legyen, egyet kérünk csak, hogy fotót is posztoljon róla. Ezt szerencsére most meg is tette!

@szalontai.workout ????#adidasbystellamccartney

Timea Vajna (Palacsik Timea) (@timeavajna) által közzétett fénykép,

Ami pedig tuti, hogy ha Vajna Tímea edzeni megy, nem maradunk terpeszek, pucsítás, formás fenék és hosszú comb nélkül, így már napközben is rengeteg férfit viszünk falnak a fotókkal. Ez a mostani pedig igazán szexire sikerült!

#abworkout @szalontai.workout #abs legjobb hasizom gyakorlat labdával

Timea Vajna (Palacsik Timea) (@timeavajna) által közzétett fénykép,

Itt hátsó combizmait edzi Vajna Tímea, és tegyük hozzá gyorsan, bármit csinál, elég szexi!

Legjobb gyakorlat a hátsó combizomra @szalontai.workout ✌️✌✌#personaltrainer #workout

Timea Vajna (Palacsik Timea) (@timeavajna) által közzétett videó,

Még a kitörései is formásak! Ha fárasztóan viccesek szeretnénk lenni, úgy is mondhatnánk, hogy ezért minden pasi irigyelhetné Andy Vajnát, mert az ő feleségének kitörései igencsak szexisek… #fárasztónapvanma

Kitörés TRX-el @szalontai.workout ???? #workout #personaltrainer

Timea Vajna (Palacsik Timea) (@timeavajna) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top