Sztárok

Lagzi Lajcsi eltitkolt házassága 5 évig tartott

Az előzetesben ülő Lagzi Lajcsinak a mostani házassága előtt volt már egy másik, ami öt évig tartott, de erről szinte hallani sem lehetett korábban.

Lagzi Lajcsi múltjából egyre mélyebb és elképesztőbb titkok kerülnek elő. Áram és gázlopással vádolják, más lapok azt állítják, hogy ügynök volt, most pedig a Story magazinban megjelentek az első házasságának részletei is. A magazin szerint Lagzi Lajcsinak a mostani feleségével, Boglárkával kötött házassága előtt volt egy másik is, ami közel öt éven át tartott.

Lagzi Lajcsi eltitkolt házassága 5 évig tartott

Ekkor indult meg Lazgi Lajcsi szekere is, és egyre ismertebb, elismertebb zenész lett. A pompa és fényűzés pedig abból a házasságból sem hiányzott, mint ahogy azt a Story magazin írja, a hitvesi ágyat daruval emelték be a kibontott ablakon át, mert akkora volt, hogy az ajtón nem fért be. Később az első, szintén szőke hajú feleséggel Lagzi Lajcsi Tata mellé költözött.

Kapcsolatukat azonban már az elején viták és veszekedések keserítették meg, végül a lap szerint a kölcsönös megcsalás volt az utolsó csepp a pohárban. Az első feleség végül Lagzi Lajcsi gyerekkori barátjához, egy lótenyésztőhöz ment hozzá, és miután a zenész megismerte Boglárkát, még négyesben is összejártak. A barátság később megromlott, de azt már nem tudni, hogy miért.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top