Sztárok

Tóth Gabi a dekoltázsát vitte a próbára

A Sztárban sztár egyik legdögösebb énekesnője Tóth Gabi, aki nagy mázlinkra még nem fázik!

A Sztárban sztár extra szexi énekesnője Tóth Gabi szerdán is villantott, ráadásul most kiderült, hogy a próbákra még dögösebben jár, mint ahogy néha a színpadon megjelenik. Bár a múlt heti Britney-viselettel azért rendesen taccsra tette az erősebb nemhez tartozó nézők tűtőképességét, ez biztos… Ott nem is lehetett ok a panaszra, sem külső, sem előadás, sem ének terén!

Sok férfi álma, hogy néhány pillanatra kötött pulcsivá váljon, amelyik Tóth Gabi keblét takarja – vagy éppen nem takarja –, de most L. L. Juniornak sikerült a legközelebb férkőznie az énekesnőhöz. Persze csak átvitt értelemben, hiszen Tóth Gabi ezen a hétvégén Junior egyik slágerével áll majd színpadra, ezért találkoztak, amiről szelfi is készült.

Így mivel Tóth Gabi férfit fog alakítani, minden bizonnyal jól bebugyolálják majd bájait, ezért gondoltuk, hogy inkább most őrjítjük meg vele a férfiakat!

Találkoztam Tóth Gabival, Ő fog alakítani a Sztárban sztár műsorban vasárnap. 🙂 Gyönyörű napot mindenkinek! 🙂

Posted by L.L. Junior on 2015. október 7.

A férfias öltözék miatt pedig most megemlékezünk arról, mit hagynak ki a férfiak ezen a hétvégén:

Tóth Gabi dekoltázsát vitte a próbára
Tóth Gabi dekoltázsát vitte a próbára

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top