Sztárok

Gáspár Evelin Vajna Tímeára gyúrja magát

Gáspár Evelint sokszor támadják külseje miatt. Hol túl vékony, hol túl duci a kommentezők szerint. Ennek azonban hamar véget szeretne vetni.

Gáspár Evelin azonban éppen úgy véli, hogy eleget tett azért, hogy a duci kislányból szép nő legyen. Bár Gáspár Evelin sosem volt megelégedve önmagával, mégis úgy véli, sokat tett és tesz egészségéért és külsejéért.

“Lefogytam körülbelül 15-20 kilót, de vannak, akinek ez sem elég. Nagyon sok olyan ember van, akinek nem tudok jót tenni” – mondta még hetekkel ezelőtt az Aktív stábjának.

A lényeg azonban, hogy önmagának megfeleljen. Gáspár Evelin kemény edzésekre jár, olyan formát választott, ami nagyon megerőltető, de rövid idő alatt lehet vele tökéletes eredményt elérni. Ráadásul ugyanahhoz az oktatóhoz jár, mint Zimány Linda és Vajna Tímea, akikhez hasonló módon edzi hasizmait.

Vajna Tímea így csinálja:

#abworkout @szalontai.workout #abs legjobb hasizom gyakorlat labdával

Timea Vajna (Palacsik Timea) (@timeavajna) által közzétett fénykép,

Zimány Linda is szokott szelfizni óra végén:

@szalontai.workout is done for today???????????????? #workout#healthy#keepingontrack#crossfit#szalontaiworkout

Linda Zimany (@lindazimany) által közzétett fénykép,

Gáspár Evelin pedig így izzad edzés közben:

Kinyírtam ???????????????????????????? #szalontaiworkout #workout #weightloss #weightlifting #trx #training #gym #keepitmoving #justdoit #sport #abs #planking #pushups #plank #muscle #motivation #behappy #befit

Posted by Szalontai István Workout on 2015. október 8.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top