Sztárok

Scherer Péter mindenkit lesmárolt

A Comedy Central új műsorát, a Készhelyzetet Hajós András vezeti. Az első adásban Scherer Pétert próbálta zavarba hozni.

A Comedy Central saját gyártású műsorában a meghívottaknak egy számukra teljesen váratlan, idegen helyzetben kell helytállniuk: rajtuk múlik, miként másznak ki a slamasztikából. Hajós András stábja a szituációkat a Grund Színház színészei segítségével találja ki. Scherer Péter mindenesetre nem illetődött meg: a kamerák kereszttüzében gondolkodás nélkül végigcsókolta kolléganőit.

Scherer Péter mindenkit lesmárolt

Scherer és áldozata

“Egy színész számára olyan ez, mintha adrenalin és endorfin keveredne a vérében, egy kis energiaitallal. Elég erős helyzetet találtak ki nekem a dramaturgok, mondhatni vastag tollal írták ezt a jelenetet. Ha ilyen labdát dobnak fel, akkor azt illik nemcsak lecsapni, hanem vissza is dobni. Ha az embert elviszi a jelenet, akkor cselekszik, engem pedig eléggé elkapott a gépszíj” – nevette el magát a színművész, aki több kolléganőjét is lesmárolta, mielőtt Hajós András csengettyűjével véget vetett volna a Készhelyzet első jelenetének.

Scherer Péter mindenkit lesmárolt

Már az öltözék is kihívást jelent

“Tartottam a dologtól, hiszen az embernek csak néhány perce van arra, hogy alakítsa a történetet. Amikor először az öltözékemre pillantottam, nem tudhattam, hogy mi vár rám, még arra is gondoltam, talán a marslakók raboltak el, hogy utódjaimmal benépesítsem a bolygójukat. Aztán előkerült a vodkásüveg, és sejtettem, hogy valami másról lesz szó” – magyarázta Scherer. A csókos akciót október tizenkilencedikén, hétfőn 21:30-kor láthatjuk a Comedy Centralon. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top