Sztárok

Mitől olvadt le Vin Diesel óriás sörhasa?

Káprázat vagy valóság? Nehéz eldönteni, de az biztos, hogy Vin Diesel egyáltalán nem tűnt pocakosnak a minap tartott sajtótájékoztatón.

Ahogy Vin Diesel szavaiból kitűnik, meglehetősen zokon vette, hogy múlt héten mindenki az ő sörhasán élcelődött. A színész különösen büszke a kigyúrt izmaira, és korábban tényleg olyan volt a hasa, mintha photoshopolták volna, aztán jött ez a kép.

http://us.aunewse.com/post/130833816258/vin-diesel-is-rocking-a-dad-bod-now

Most meg olyan, mintha az egészet csak álmodtuk volna, mert aztán Vin Diesel minap ezt mutatta.

“Ez egy csodálatos válasz azoknak az újságíróknak, akikkel az elmúlt két napban beszéltem New Yorkban. Az egyikük ma látni akarta az apukahasamat. Haha” – írta a színész az Instagram-oldalán, és nemcsak ezt az egy képet mellékelte.

Leolvadt Vin Diesel óriás sörhasa

Hanem mindjárt kettőt. A másodikon pedig már a félmeztelen Vin Diesel bizonyítja, hogy itt bizony szó sincs sörhasról, éppen ellenkezőleg.  

Leolvadt Vin Diesel óriás sörhasa

Mielőtt nagyon ünneprontónak tűnnék, szeretném leszögezni, hogy minden csodás átváltozást el tudok képzelni a mai világban. Még azt is, hogy valakinek egy nap alatt eltűnik a feleslege. De Vin Diesel képe leginkább ahhoz hasonlít, mint amikor valaki nagy levegővel, visszatartott lélegzettel behúzza a hasát, és mehet a kép.

No de ne legyen igazunk. Viszont akkor két kérdésünk rögtön lenne. Egy: hogyan olvadt le az a sörhas? Kettő: lehet, hogy semmi titok, csak a sztár manipulálta a képet, hogy beszéljenek róla?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top