Sztárok

Sztárban sztár: így szerzett voksokat Wolf Kati

Kevés fellépő aktívabb Wolf Katinál, aki minden pillanatban tudja, hogyan szóljon a rajongóihoz. Akkor is, amikor szavazatot kér.

A múlt heti kieső, Bebe úgy érezte, hogy nincs összefüggés a közösségi oldalakon összegyűlt rajongók és a Sztárban sztár műsorában leadott szavazatok között. Úgy tűnik, hogy Wolf Kati másképpen gondolja. Közel százezres rajongótáborának időről időre üzenni szokott. 

Sztárban sztár: Így szerzett voksokat Wolf Kati

A Sztárban sztár műsora óta Wolf Kati rendszeresen feltölt videókat. Olyanokat, mint például ez, amelyben arra kéri a rajongóit, hogy voksoljanak rá.

“Szevasztok, szavazzatok! Szavazzatok, mert szükség van rá! Pusziii”

A lelkes buzdítás nem volt hiábavaló, Wolf Kati eleinte az ötödik helyen volt, amit Tilla nem értékelt rossz pozíciónak, de a végén még jó néhány szavazat érkezett az énekesnőre a lelkes buzdítása után. 

Mindezt pedig meg is köszönte, úton hazafelé a kocsiban egy minivideóval:

Köszönöm!!!!!❤️

Posted by Wolf Kati on 2015. október 11.

“Na, megyek már hazafelé, lebontották a George Michael arcomat, hála a jó istennek, haza már nem úgy megyek. Nagyon szeretném megköszönni, hogy velem voltatok este és szavaztatok. Irtó boldog voltam. Én jól szórakoztam, remélem, hogy ti is.”

Sztárban sztár: Így szerzett voksokat Wolf Kati

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top