Sztárok

Andy Vajna ezt adhatná feleségének a TV2-n

Mivel Vajna Tímeát is nagyon szeretjük és a műsorokat is, amiket évről évre elénk rak, összeszedtünk néhány ötletet, amivel tarolhatna a TV2 így, hogy már Andy Vajna a tulajdonos.

Elsőként azonnal leszögeznénk, hogy tényleg és tökéletesen komolyan gondoljuk, hogy ha Vajna Tímea műsort vezethetne, az egekben lenne a nézettség. Andy Vajna feleségének ugyanis mindene megvan, ami egy műsor beindításához kell.

  • Dekoratív nő
  • Vonzza a sajtót
  • Remek érzékkel tud berendezni és megálmodni díszletet és show-műsort
  • Az évek alatt rengeteg interjút adott, élő műsort is vezetett már, így a kamera egyáltalán nem zavarja
  • Andy Vajnának folyamatosan segít elbírálni, hogy melyik forgatókönyv jó és melyik nem

Nos, így, hogy összeszedtük Vajna Tímea erősségeit, térjünk rá a lényegre és a miértre. A napokban Andy Vajna aláírta azt a szerződést, amivel már minden bizonnyal övé a TV2 csatornája. Könnyen elképzelhető, hogy Andy Vajna feleségének lesz egy műsora valamelyik leánycsatornán. Ezekhez jutott eszünkbe néhány ötlet, amivel talán nagyot szakíthatna a TV2!

Andy Vajna ezt adhatná feleségének a TV2-n

Vajna Tímea üzletasszonyként is kihasználhatná a lehetőséget

Andy Vajna kedvese az elmúlt időben igen komoly üzletasszony lett, amire büszke, hiszen ahogy mondja, saját álmát váltotta ezzel valóra, ráadásul rengeteg munkája van a dologban. Ennek apropóján egy olyan beszélgetős műsor ötlete jutott eszünkbe, aminek a Gyöngyhalász címet adnánk. Itt Vajna Tímea, akárcsak annak idején Frei Tamás vagy Máté Kriszta a másik csatornán, komoly üzletemberekkel beszélgethetne, hogy miként hozták össze szinte a semmiből ma már milliárdos cégeiket. Mivel Vajna Tímeának már elég nagy rálátása van erre, simán elvezetne egy ilyet!

????

Timea Vajna (Palacsik Timea) (@timeavajna) által közzétett fénykép,

Vörös szőnyegen Vajna Tímeával

Vajna Tímea korábban elárulta, hogy férje, Andy Vajna már réges-rég bevezette őt a filmes világ rejtelmeibe, így az üzletasszonyos műsor után azonnal egy mozis műsort is megszavazunk Tímeának. Mivel hollywoodi érdekeltségei vannak a párnak, ezért számunkra teljesen egyértelmű, hogy sztárok tömkelegét tudná Magyarországra csábítani Vajna Tímea egy “filmes kulisszás, mindent neked mesélek el” műsorral. Itt Vajna Tímea és Réz András lenne a két műsorvezető, akik mindent tudnak a filmről, a szereplőkről és elképesztő sztorikkal látnának el minket hétről hétre! Cím: Vörös szőnyegen Vajna Tímeával

????

Timea Vajna (Palacsik Timea) (@timeavajna) által közzétett videó,

Ma 20.30 kor kezdunk www.youtube.com/missuniversehun

Timea Vajna (Palacsik Timea) (@timeavajna) által közzétett fénykép,

Vajna Tímea az egészség nagykövete

A hazai hírességek közül talán Vajna Tímea az Rubint Réka és Sarka Kata után, aki folyamatosan az edzőteremből posztol. Éppen ezért kitaláltunk neki egy olyan műsort, amiben reggelente vagy esténként kutyás jógával és egyéb egészségmegőrző fortélyokkal taníthat minket életmódváltásra. Ráadásul ezt nem egy jól berendezett és sterilnek tűnő stúdióból, hanem a világ legszebb pontjairól tehetné. Hollywoodi mosoly lenne ennek a címe, hiszen ki más tudná első kézből elmondani a nézőknek, hogy milyen shake-et fogyaszt reggel Arnold Schwarzenegger vagy hogyan tökéletesíti testét Antonio Banderas.

Tündökölj, mint Vajna Tímea

Ha éppen mi írtuk volna alá azt a szerződést Andy Vajna helyett, azonnal arra gondolnánk, hogy Vajna Tímeának egy szépségápolással kapcsolatos műsor háziasszonyaként kellene debütálni. Kétség nem fér hozzá, hogy Nagy Nikoletta vagy Kelemen Heni lennének a társműsorvezetők. Haj, smink, ruha, minden olyan, mint Vajna Tímeáé és a szépségkirálynőké, hiszen ki másra akarna hasonlítani a magyar nő, ha nem épp erre a három tündöklő szépségre? Cím: Így lehetsz Vajna Tímea

Vajna Tímea Show

Egyértelmű, ha Liptai Claudiának, Szulák Andreának, Kasza Tibinek, Fábry Sándornak és Friderikusz Sándornak is volt, akkor ugyan épp Vajna Tímea maradna ki a sorból? Ugyan! Utánuk már kitaposott ösvény vezet, ráadásul imádnánk, ha úgy, mint Jimmy Kimmel műsorában, Vajna Tímeánál is egymást váltanák a hollywoodi sztárok. Még Hajdú Pétert is legyűrné a sztárdömpingben! Már most beleborzongtunk! Címe pedig nemes egyszerűséggel: Vajna Tímea Show

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top