Sztárok

Az exe szül gyereket Hugh Grantnek

Ahhoz képest, hogy Hugh Grant meddig halogatta a családalapítást, alaposan belehúzott. Négy év alatt negyedszerre is apa lesz.

Az Entertainment Tonight magazin információi szerint Hugh Grant barátnője, Anna Eberstein ismét várandós. Igaz, hogy a pár kapcsolata hullámzó, többször is külön mentek az elmúlt időszakban, de az elmúlt egy hónapban sokszor találkoztak.

Anna pocakja szépen domborodik, és mindenki biztosra veszi, hogy az 55 éves Grant az apa. A párnak már van egy kisfia, John Mungo, aki hároméves. 

http://hollywoodhillsblog.tumblr.com/post/130408394693/dailymailceleb-anna-eberstein-is-pregnant-and

Ha ez igaz, akkor nem mindennapi családi történet Granté.

Hugh Grantnek az előző kapcsolatából két gyereke már van. Tinglang Hong 2011 szeptemberében hozta világra Grant első gyerekét, a kislány a Tabitha Jing Xi nevet kapta, ami kínaiul “örömteli meglepetést” jelent. Egy évvel később pedig már Anna szült a színésznek, majd jött a fordulat: Grant visszament a Honghoz, aki 2013-ban fiút szült neki.

Idén már Annával látták a színészt nyáron a Wimbledon-meccseken, korábban pedig Párizsban.

Hugh Grantnek az exe szül gyereket

A svéd Nöjesbladet nevű lapnak az Annával való szakítás után úgy nyilatkozott a színész, hogy máig nagyon jó barátok. “Csodálatos anya, sokszor találkozunk, sokat vagyok a fiunkkal.”

Hugh Grantnek az exe szül gyereket

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top