Sztárok

Sírva vallott Lagzi Lajcsi felesége

Lagzi Lajcsi felesége, Boglárka attól rettegett, hogy két gyermeke mit szól majd a történtekhez.

Lagzi Lajcsi felesége hetek óta tartó kálváriájukról, a börtönben eltöltött időről, és a szabadulás némiképp megalázó részleteiről is mesélt a Tényeknek. Lagzi Lajcsi felesége, Galambos Boglárka szerint az egész ügy még májusban kezdődött. Akkor keresték fel őket először a rendőrök és a közműszolgáltató munkatársai. Illegális bekötéseket kerestek, de nem találtak semmit. Majd öt hónap múlva, szinte a semmiből letartóztatták őket. Elmondása szerint őt a házkutatás alatt végig bilincsben, vezetőszáron tartották.

Sírva vallotta be Lagzi Lajcsi felesége, hogy egy dologtól rettegett csak: vajon a két gyermeke mit mond majd neki. Akkor nyugodott meg, mikor nagylányuk, Bogi megölelte és azt mondta, ő kifejezetten más szempontból látja a dolgokat.

“Anya, ugyan már, ez tök vagány!” – emlékezett vissza Lagzi Lajcsi felesége, lánya mondataira. Az asszony a Tényeknek azt is elárulta, hogy míg őket letartóztatták a rendőrök, addig a gyerekeket is őrizték.

Mint ismert, Lagzi Lajcsit és feleségét, Boglárkát, valamint harmadik társukat szeptember 22-én vették őrizetbe. Az asszonyt azóta szabadlábra helyezték, bűncselekmény megalapozott gyanújának hiányában. Boglárka, tíz napig raboskodott. Lagzi Lajcsi mocsai birtokán korábban illegális áram-, gáz- és vízvételezés nyomaira bukkantak. Lagzi Lajcsit és társát lopással és vesztegetéssel gyanúsítják. A kár, korábbi becslések szerint 30 millió is lehet.

A Tények videóját itt megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top