Sztárok

E miatt a fotó miatt támadják Obama lányát

<ul style="list-style-type: disc;"><li>Barack Obama lánya, Malia a Brown Egyetemen töltötte az elmúlt hétvégét</li><li>A netre kikerült képek szerint egy asztal előtt áll, ahol sörpingpongot játszottak a hallgatók</li><li>Egyetlen képen sem látszik, hogy Malia alkoholt iszik</li><li>Obama lánya 17 éves, most dönti el, hová menjen továbbtanulni</li></ul>

Malia Obama – ahogyan a vele egyidősek is – a következő hetekben több egyetemet is körbejár, mielőtt beadja a felvételihez szükséges papírjait. Csakhogy bármerre megy az Egyesült Államok elnökének 17 éves lánya, azonnal hír lesz belőle. Az egyik kép felkerült a Snapchatre, és néhányan azonnal késztetést éreztek arra, hogy ítélkezzenek az Obama lány felett.

Hogy mi látható a képen? Annyi, hogy Malia figyeli a fősulis sörpingpong játékot.

Ezek miatt a képek miatt támadják Obama lányát

A Twittert is elárasztották az egyetemi hallgatók bejegyzései. Valaki azt jegyezte meg, hogy a titkosszolgálat emberei álltak az ajtóban a buli alatt, másik tutira állítják, hogy Malia is beszállt a hallgatók sörös játékába (mondjuk, ha visszautasítja, akkor meg az a baj…). Egyébként sem az egyetem, sem a Fehér Ház nem kommentálta a képeket.

Amerikában ez most vezető hír, de szerintünk ideje továbblépni.

Ezek miatt a képek miatt támadják Obama lányát
Ezek miatt a képek miatt támadják Obama lányát

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top