Sztárok

Elmenekült férjétől Horgas Eszter

Horgas Eszter a Hungary’s Got Talent zsűritagja a Best magazinnak mesélt azokról a borzalmakról, amit egykor férje mellett kellett átélnie.

Horgas Eszter számára a családon belüli erőszak sajnos nem ismeretlen fogalom – írja a Best magazin. A Hungary’s Got Talent zsűritagja a hetilapnak elárulta, hogy túl fiatalon, még bohón ment férjhez, 20 évesen, a nagy szerelemnek azonban óriási dráma lett a vége.

“A fájdalmakat, a csalódást megbocsátani nem tudtam, elengedni igen. Ha egy nőt bántanak, ha a legszentebb dolgok – amikor állapotos, vagy a gyermeke születik – megtelnek félelemmel, erőszakkal, könnyekkel, az nem megbocsátható. Azt már nem lehet nem megtörténtté tenni.”

Elmenekült férjétől Horgas Eszter

Horgas Eszter óriási erőről tett tanúbizonyságot, mikor elszánta magát, hogy számára szent házassági esküjét megszegve felálljon a padlóról és két kislányával együtt elköltözzön.

“Soha nem felejtem el azt a hajnalt, amikor kinyitottam a szemem, és néztem a két kicsi gyerekemet, akik ott szuszogtak mellettem. Potyogtak a könnyeim, és borzasztóan féltem. Őrült erővel kellett tartani magam, mert elképzelni sem tudtam, hogyan mászunk ki abból a beláthatatlanul mély, sötét és rideg helyzetből, ahová kerültünk. Csak a hitem, a zene és a mélységes mély szeretetem a lányaim iránt segített, hogy újra elinduljak”mondta Horgas Eszter a Bestnek.

Elmenekült férjétől Horgas Eszter

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top