Sztárok

Varnus Xavér: a szerelmem elvetette a gyerekünket

Varnus Xavér tudta nélkül esett át abortuszon egykori szerelme.

Miután Varnus Xavér a ’90-es évek elején családja után hazajött Magyarországra élete egyik nagy szerelmével is összehozta a sors. Varnus Xavér a Best magazinnak mesélt arról, hogy itthon is vágyott volna egy családra, miután megszületett két kisfia, akik egy kanadai és egy francia nőtől lettek. Egy döntés azonban, ami nem az övé volt, keresztülhúzott mindent.

“Még soha nem beszéltem róla, de miután hazajöttem, volt egy roppant komoly kapcsolatom. Nagy és hosszú szerelem volt egy fiatal magyar orvoslánnyal. Egyik nap felhívott, hogy most nem tudunk a szokásos helyen találkozni, de menjek be a II-es számú nőgyógyászati klinikára. Ott ült az ágyon, és sírt. Ekkor tudtam meg, hogy terhes volt, és a megkérdezésem nélkül elvetette a gyermekünket. Az a nap egyike volt életem kis halálainak.”

Varnus Xavér: A szerelmem elvetette a gyerekünket

Varnus Xavér szerelme tettét nem igazán tudja azóta sem megmagyarázni, szerinte a karrier volt a legfontosabb a lánynak. Kapcsolatuk végül nem bírta elviselni a fájdalmat, és szakítottak.

“A sors később megbüntette, mert ő is Kanadába költözött, nem sikerült a házassága, és közös gyerekük is a saját útját járja, és ő egyedül maradt. Végtelenül szeretetreméltó lélek, magányra ítélve.”

Varnus Xavér: A szerelmem elvetette a gyerekünket

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top