Sztárok

Itt van Nótár Mary milliót érő kutyája

Nótár Mary kis szőrgombóca éppen olyan, mint Sarka Kata kislányának kutyája, Tara. Ez a fajta pedig az egyik legdrágább a világon, minden értelemben!

Nótár Marynek elképesztően cuki kis kedvence van, ami a szakértő szerint meglehetősen drága mulatság, ha az ember nem repiajándékba kapja… A pomerániai törpespicc ára elérheti akár az egymillió forintot is, ráadásul az sem mindegy, mivel eteti őket az ember.

A cuki, tamagocsinak is beillő kutya, Puszi, Nótár Mary nagy álma volt. Mint mondja, elég sok időt tudnak együtt tölteni, hiszen nincs szíve mindig otthon hagyni, ezért Puszi mindenhova vele tart, ahova csak lehet.

Itt van Nótár Mary milliót érő kutyája

“Nagyon régóta szerettem volna egy ilyen kis Puszikát magamnak, nem mondtam le róla és meg is szereztem nagy nehezen. Remélem, lesz elég időnk egymásra. Ő nagyon szeret engem, én nagyon szeretem őt, ahova tudom, elviszem magammal” – mondta Nótár Mary az Aktívnak.

Az, hogy Nótár Mary kutyája hogyan és miként falja fel a bölényeket, pedig a videóból kiderül!

Annak ellenére – vagy éppen ezért –, hogy a pomerániai fajta ennyire drága, már meghódította a világot és Magyarországon is egyre népszerűbb. Legutóbb Sarka Kata mutatta meg a Mokkában kislánya kutyáját, Tarát.

????❤️???? #pomeranians #toplinepompomeranians #love #puppy

Kata Sarka (@katasarka) által közzétett fénykép,

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top