Sztárok

Szexi szerelésben koncertezett Boggie – fotó

Három ország, hat koncert tíz nap alatt és több ezer néző Európa legjobb klubjaiban – ez röviden Boggie első európai turnéjának mérlege.

Csemer Boggie meghódította Európát! Az idei Eurovízión szereplő énekesnő tíznapos, hatállomásos, három országon átívelő Európa-turnéjáról a napokban érkezett haza zenekarával.

Boggie-ék nyitották a párizsi Jazz sur Seine fesztivált a Sunset & Sunside klubban, Párizs belvárosában, telt ház előtt. Ebben a klubban az énekesnő visszatérő vendég, ez idei volt sorozatban a harmadik koncertje a francia fővárosban. A spanyol Serrano Produkciós iroda is meghívta Boggie-t Bilbao város zenei fesztiváljára, ahol szintén az ő produkciója nyitotta meg az eseményt a lenyűgöző Sala BBK-ban, Bilbao szívében.

Boggie iszonyú szexi szerelésben koncertezik - fotó

Elképesztő volt az a szeretet és figyelem, amit az emberektől kaptunk. (…) Egy életre szóló élmény marad” – nyilatkozta Boggie, aki még ki sem pihenhette az európai turnét, máris újra útra kel. Ezúttal Amerikába utazik, ahol két koncertre várják New Yorkban, és egy fellépésre Arizonában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top