Sztárok

Vajna Tímea az MTV EMA koncertről tudósított

Aki naprakész Vajna Tímea-rajongó, annak nem újdonság, hogy most éppen Milánóból posztol képeket. Ízelítőül, hogy milyen is ott az élete.

Vajna Tímeának hála, már ismerjük a legújabb divattrendet, és tudjuk, hogy a szürke kis ruha idén nagyon menő lesz. Az is kiderült, hogy Vajna Tímeának még a paplan is jól áll, bármennyire furcsa is kabátként.

Vicces paplankabát #celine

Timea Vajna (Palacsik Timea) (@timeavajna) által közzétett fénykép,

De nemcsak a divatvilágból kaphattunk ízelítőt. Most Vajna Tímea az EMA 2015 gálát is megmutatta, hogy milyen is volt ott lenni élőben. Először a páholyból nézhettük meg, milyen a kilátás:

Music TV – Duran Duran #mtv #mtvemamilan #mtvemamilan15 #mtvemamilano2015 #mtvema #duranduran #milan #milano #mtvema2015

Timea Vajna (Palacsik Timea) (@timeavajna) által közzétett videó,

Aztán viszont olyan közel kerülhetett Vajna Tímea kamerája, hogy beállhatott volna EMA 2015 tudósítónak is. Biztosan tudna újat mutatni a közönségnek, és mivel már rutinosan mozog ilyen nagyszabású eseményeken, biztosan nem jönne zavarba a nagy felhajtástól. 

Duran Duran #mtv #mtvema #mtvema2015 #mtvemamilan #musictv #milan #duranduran

Timea Vajna (Palacsik Timea) (@timeavajna) által közzétett videó,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top