Sztárok

Édes Élet: a nézők is nyomon követhetik Pirner Alma szülését

Pinter Alma kilenc hónapos terhesen kezdett forgatni az Édes Életben, így a nézők a szülés körül történteket is nyomon követhetik majd.

Pirner Alma kisfia, Alen október 20-án született, és máris az Édes Életbe csöppent, ugyanis a szülei szerepelnek a műsor második szériájában.Pirner Alma kilenc hónapos terhesen kezdett el forgatni, így a szülés is javarészt a kamerák előtt zajlott. A rúdtáncos nagyon hálás a műsornak, mert így több időt tölthet együtt a férjével, Attilával, aki nemcsak a műsor kedvéért van a csatornánál, ugyanis televíziós szerkesztő. “A férjem tévés szerkesztő, ha nem lenne az Édes Élet, valószínűleg alig látnám. Reggel el­menne dolgozni, késő este pedig hazaesne. Így azonban jóval többet lehet együtt a család, és ez nekem a legnagyobb öröm. Úgy érzem, lelkileg szükségem van arra, hogy a férjem folyamatosan mellettem legyen a gyermekünk életének első néhány hónapjában”mondta el Pirner Alma a Borsnak.

Köszönjük szépen mindenkinek az egész Család nevèben a rengeteg gratulációt és jókívánságot, amit az elmúlt napokban…

Szerző: Alma Pirner2015. október 24.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top