Sztárok

A rendőrség nyomoz Bodnár Attila halála miatt

A Modern Hungária egykori zenészének, Bodnár Attilának fia, ifjabb Bodnár Attila halálról a napokban értesült a sajtó. A halál oka egyelőre tisztázatlan, de már a rendőrség is nyomoz.

“Atesz, éreztem a múlt héten, hogy valami már nagyon nincs rendben, de hogy örökre elalszol, és nem jössz többé… Nem bírom felfogni!” – búcsúzott ifjabb Bodnár Attila egy közeli ismerőse az interneten.

Mint azt már korábbról tudjuk, ifjabb Bodnár Attila rejtélyes körülmények között vesztette életét egy barátja otthonában. A rendőrség most nyomozást indított az ügyben, amit közigazgatási eljárás keretében vizsgálnak.

Egy halálesetet abban az esetben vizsgálnak így, ha közterületen találják meg a holttestet és nem bűncselekmény áldozata lett az áldozat, vagy akkor, amikor nem tisztázottak a halál körülményei. Ifjabb Bodnár Attila esetében pedig épp ez utóbbi adhat indokot. A Blikk információi szerint halála nincs közvetlen összefüggésben életmódjával, a pontos körülményeket azonban még vizsgálják.

Bodnár Attila életének utolsó napjaiban is utcazenészként élt. Egy idősebb férfival a Deák téri aluljáróban gitároztak és énekeltek. A napilap megtalálta a férfit.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top