Sztárok

Vajna Tímea megint top sztárokkal pózol

Azt már megszoktuk, hogy Vajna Tímea a világ legkülönbözőbb pontjairól lő szelfiket, de ez a mostani egészen vicces helyről érkezett!

Ráadásul az egy négyzetcentiméterre jutó világsztárok talán Vajna Tímea fotóján valamiféle rekordot is megdönthetnének, mert a ma születésnapos Julia Roberts mellett ott van Brad Pitt, Angelina Jolie, Bradey Cooper, Meryl Streep és még sorolhatnánk. A fotó bal sarkában pedig hatalmas mosollyal ott van Vajna Tímea is, akinek közösségi oldalán korábban látható profilképén egy az egyben ugyanaz a vigyor látható, mint ahogy a szelfi készült.

Jó, felhagyunk a szerda délelőtti agyzsibbasztással! Vajna Tímea sajnos nem találkozott, és nem fért rá konkrétan erre az Oscar szelfire, ami talán a világ egyik legismertebbje, hanem egy kedves barátnője lepte meg ezzel.

Oscar selfie:) Szülinapomra ezzel a szuper képpel lepett meg a legjobb szerkesztő-riporter barátnőm:) Köszönöm Dorottya Szűcs P

Szerző: Tímea Vajna hivatalos oldala2015. október 27.

A fotón ráadásul Ellen DeGeneres keze épp úgy fekszik Bradley Cooper vállán, mintha Tímea ölelné át. Remekül sikerül ajándék, remekül sikerült szelfi! Ügyes szerda reggeli indító, köszönjük Vajna Tímeának

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top