Sztárok

Mentő vitte kórházba Bodnár Attila anyját

Bodnár Attila édesanyja teljesen összetört, amikor eljutott hozzá a fia halálhíre. Kapcsolatukról és az utolsó találkozásukról is mesélt

Bodnár Attila édesanyja  olyan rosszul lett, amikor eljutott hozzá fia halálhíre, hogy mentőt kellett hívni hozzá. Elvitték, majd kiengedték, de egyelőre nem hagyja egyedül a családja, a gyesen lévő testvére vigyáz rá – írja a Bors.

“Ő egy áldozat. A fiam egy áldott jó gyerek volt, a jó szíve vitte el. Nagyon szeretett itthon lenni. Havonta egyszer-kétszer minimum hazajött. Sokféle fájdalom létezik, de egy anyának a gyermeke elvesztése a legfájdalmasabb. Teljesen összeroppantam, az eset óta a testvérem segít nekem. Fekszem, kelek, mosok, és próbálom túlélni ezeket a napokat. De rettenetesen nehéz” – mondta el Kati néni a Blikknek. Az asszony berettyóújfalui lakásának ajtaja előtt mécses és sárga rózsa jelzi a tragédiát. “Hétfő délután öt órakor tudtam meg, hogy elment Attila. Ezt akkor tettem ki, amikor meghalt. Azóta mindennap meggyújtom. Bárki bármit is mond, nagyon jó volt a kapcsolatunk. A múlt héten, 23-án volt a születésnapja. Eljött hozzám, és elbúcsúzott tőlem!” – mondta el az asszony.

Mentő vitte kórházba Bodnár Attila anyját

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top