Sztárok

Megszólalt Horgas Eszter nőveréssel vádolt exe

Horgas Eszter nőveréssel vádolt exférje is elmondta a maga igazát. A férfi tudja, hogy a fuvolaművész nem bocsát meg, noha nem érti a harag okát – írja a Story magazin.

Értetlenül olvasta volt felesége, Horgas Eszter szavait a múlt heti Best magazinban Somogyi István, aki nem tudja, miért nem képes egykori felesége megbocsátani neki, igaz, a verésekről és megcsalásokról mélyen hallgat – írja a Story magazin.

Horgas Eszter ma már boldog kapcsolatban él, de mint azt korábban már elmondta, sosem felejti el, mit kellett elszenvednie első férjétől, Somogyi Istvántól, akihez 1985-ben ment hozzá. A nála jóval idősebb táltos eleinte apaként irányította és a tenyerén hordozta, ez azonban nem tartott sokáig. A férfi más nők társaságát is kereste, magára hagyta Horgas Esztert akkor is, amikor újszülött kislányukkal hazajött a kórházból.

Megszólalt Horgas Eszter nőveréssel vádolt exe

Mikor az asszony számon kérte rajta hűtlenségét, a férfi iszonyatosan megverte – írja a hetilap. Bár a zátonyra futott kapcsolat óta sok év telt el, Horgas Eszter semmilyen kapcsolatot nem tart Somogyival, aki most mégis bocsánatért folyamodik hozzá.

Megszólalt Horgas Eszter nőveréssel vádolt exe

“Annak ellenére, hogy évek óta mindennek le vagyok hordva, hálás vagyok azért a házasságért. Hiszen ha Eszterrel annak idején nem lettünk volna egy pár, akkor most nem lenne két gyönyörű szép lányom. (…) Ők fel tudták dolgozni a válást. Az édesanyjukkal azonban nincs kapcsolatom, nem hajlandó velem találkozni vagy a szemembe nézni. Eszter ugyanis a mai napig nem tud felejteni. Ő az a típusú ember, aki magával cipeli a sérelmeit ahelyett, hogy elengedné őket. Én még azért reménykedem, hogy egyszer talán emberi  lesz a kapcsolatunk” – mondta a Storynak Somogyi István, Horgas Eszter exférje.

Megszólalt Horgas Eszter nőveréssel vádolt exe

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top