Sztárok

Konyhafőnök: ketten is sokkot kaptak

A Konyhafőnök csütörtöki adásában konkrétan elmásznak az alapanyagok, ez pedig sem Daninak, sem Annamarinak nincs ínyére.

Konyhafőnök középdöntősei szinte pánikba estek az első feladat alapanyaga miatt. A búra alatt ezúttal ugyanis élő állatot találnak, méghozzá rákokat. Ezeket az élő, apró, izgő-mozgó tengeri élőlényeket kell felhasználnia mindkét csapatnak ételkreációjuk alapanyagául.

Konyhafőnök: ketten is sokkot kaptak

Csakhogy a Konyhafőnök következő feladata mindkét csapatot sokkolja, Daninak ráadásul nemcsak félelmét, de rákallergiáját is le kell  küzdenie. “Allergiás vagyok a rákra, félek tőle, mert nem szeretnék a 10. perc után az asztalra ráborulva fuldokolni. Azon gondolkodtam, hogyan tudok a csapat segítségére lenni majd, hogy tényleg hasznos legyek” – mondta kétségbeesetten Dani, akihez hasonlóan Annamari se tudta, hogyan boldogulnak majd a rákokkal.

Konyhafőnök: ketten is sokkot kaptak

“Rosszul voltam, féltem tőlük, rettegtem tőlük. Majdnem sírva fakadtam” – mondta könnyes tekintettel a Konyhafőnök szakácsnője, Annamari. Hogy végül kinek hogyan sikerült megbirkóznia a feladattal, kiderül csütörtök este.

Konyhafőnök: ketten is sokkot kaptak

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top