Sztárok

Hungary’s Got Talent: Nyolc lándzsával szúrja át partnernőjét

Komoly ellenfélre talál Badár Tamás. A bűvész a múlt heti Hungary’s Got Talentben mutatkozott be, ezen a hétvégén pedig Nagy Jonathan illuzionista érkezik a zsűri elé.

Jonathan hatéves korában kezdett bűvészkedni, hamar tanárt is keresett magának, ma pedig már illuzionistaként kápráztatja el a közönségét. Az RTL Klub műsorában, a Hungary’s Got Talentben egy olyan különleges illúziót is bemutat, amilyet csak ő csinál az országban.

Hungary’s Got Talent: Nyolc lándzsával szúrja át partnernőjét

“A partnernőt 8 lándzsa döfi át a ládában, de a trükknek itt még nincs vége. A befejezést minden fellépésen nagy ámulat fogadja, utána sokszor kérdezgetik tőlünk, ezt mégis hogy csináltuk” – mondta a Hungary’s Got Talent indulója, Jonathan, aki elárulta, ennek az illúziónak az egyik részletét láthatjuk, a műsor e heti ajánlójában.

“Remélem, hogy a Hungary’s Got Talentnek köszönhetően sokan megismernek minket. A hosszú távú célunk, hogy a show-műsorainkkal egész színháztermeket töltsünk meg a későbbiekben” – mesélte Jonathan.

Hungary’s Got Talent: Nyolc lándzsával szúrja át partnernőjét

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top